ILTATORI RAUTAHOVIN PIHALLA, KLO 17.00 ALK. KAIKKI VOIVAT TULLA MYYMÄÄN TUOTTEITAAN, EI PAIKKAMAKSUA. KAHVIO, GRILLIMAKKARAA YM. TERVETULOA. ILTATORIT MYÖS 28.8, JA 25.9.

RAUTAJÄRVI-ROCK PERUTTU TÄLTÄ VUODELTA. UUSI AJANKOHTA 2021.

Huom !!!! Ylärivistä kohdasta yleisötapahtumat näet kaikille avoimet tilaisuudet Rautahovissa. Tervetuloa osallistumaan.

RAUTAHOVIN ULKOSEINÄSSÄ SIJAITSEE MYÖS PÄLKÄNEEN KUNNAN ILMAINEN VEDEN NOUTOPISTE. JOS ONGELMIA VEDEN SAANNISSA, OTA YHTEYS KUNNAN PÄIVYSTÄJÄÄN PUH. 0400638452


Viihtyisä ja Edullinen juhlatalo moneen käyttöön. Juhlia varten astiat, ruokailuvälineet, pöytä-liinat. Nyt myös äänentoisto salin puolella. Viisi ilmalämpöpumppua takaavat tasaisen lämmön, samoin myös helteillä viilennyksen. Myös Kaasugrilli ja kaasupullo vuokrattavissa juhlien ajaksi 10e. Viimeisin uudistus on wi-fi, eli nyt myös nettiyhteys Rautahovissa.


Rautahovi on vuonna 1957 lopullisesti valmistunut maamiesseuran talo. Talkoovoimin rakennettu juhlatalo, on vuosien myötä toiminut monenlaisessa käytössä. Juhlia, tansseja, pikkujouluja, seurakunnan tilaisuuksia, ym. mahtuu vuosien varrelle. Kahvila toimi vuosina 2000-2012.Rautajärven koulu käyttää talvisin rautahovia liikuntasalina. Kankaankudonta toimii yläkerassa. Kuuluisat Rautajärven markkinat,on pidetty rautahovin pihapiirissä, ja osittain myös sisällä. Aikoinaan rautahovin alakerta toimi myös kuntoilupaikkana. Nimittäin kunnan harvoja paikkoja, missä pystyi harrastamaan painonnostoa, oli rautahovin alakerassa. Rautahovi on käynyt läpi melkoisen "muodonmuutoksen". Isolla remontilla on parannettu talon käyttömukavuutta huomattavasti. Viisi ilmalämpöpumppua, varustettuna etäohjauksella, varmistaa tasaisen lämmön koko talossa. Toki myös öljylämmitys edelleen käytössä, sekin kello-ohjauksella. Äänentoistolaitteet, neljällä mikrofonilla. Inva-luiska takaovella, keittiön uusittu iso uuni ym. ym. Myös uusitut tuolit ovat saaneet paljon kiitosta käyttäjiltä. Päärappuset uusittuina ja lämpövastuksilla varustettuna, poistivat myös talvisen jäätymisongelman. Koko aika Rautahovia kehitetään ja parannellaan käyttäjille paremmaksi.

Kuvia osiosta näet pienen esittelyn Rautahovista. Vapaita peli ym. vuoroja tarjolla. Juhlien järjestäminen on rautahovissa helppoa, astiastot ja kalusteet jopa 200 hengelle. Tarvittaessa ota reilusti yhteyttä. Myös astioiden ja kalusteiden ulosvuokrausta.